Over Koggenland

Onder Over Koggenland vindt u algemene kaarten van gemeente Koggenland

 • Koggenland in Kaart

  Via het menu "Over Koggenland" en via het snelmenu aan de rechterkant is een thematische kaart van gemeente Koggenland te raadplegen. Op deze kaart zijn de volgende thema's met informatie opgenomen: Basisscholen, Bedrijventerreinen, Boothellingen, Brandweerkazerne's, Buitenschoolse opvang, Buurt- en wijkhuizen, Camping's, Dierenartsen, Gemeentehuis, Huisartsen, Kinderdagverblijven, Peuterspeelzalen, Recreatieterreinen, Sporthallen, Tandartsen, Verzorgings - en verpleeghuizen, Winkelcentra en Zwembaden.

 • Rijksmonumenten

  Via het menu "Over Koggenland" en via het snelmenu aan de rechterkant is een kaart van alle Rijksmonumenten in Nederland te raadplegen. Deze kaart is uitgegeven door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

 • Gebouwen en Adressen

  Via het menu "Over Koggenland" en via het snelmenu aan de rechterkant is een kaart van alle gebouwen en adressen in gemeente Koggenland te raadplegen. De gegevens die u ziet zijn een extract van de gegevens die zijn opgenomen in de gemeentelijke gebouwen- en adressenregistratie.

 • Luchtfoto's

  Via het menu "Over Koggenland" en via het snelmenu aan de rechterkant is de meest recente luchtfoto van gemeente Koggenland te bekijken.

Kruimelspoor

U bent hier > Home > Over Koggenland